• Meny
  • Meny

Tips til billige hoteller i New York

Hvis du vælger at besøge den fantastiske by New York, så er der mange steder du kan vælge at bo. Du kan vælge frit på alle hylder, da der findes utallige hoteller i New York. Du skal blot finde det område og det hotel, der passer bedst til dig og dine behov.

Du kan selvfølgelig også vælge hotellet ud fra dine interesser, da der måske er nogle lokaliteter og seværdigheder, du ønsker at være tættere på end andre.

Hvis du er meget til storbyens travlhed, larm og intensitet, så kunne Times Square være et oplagt bud på et optimalt sted for dig at leje hotel. Er du derimod til de mere stille og idylliske omgivelser, så er hoteller nær Times Square noget mere nær dine ønsker. Der er også rigtig stor forskel på hotellernes kvalitet og service, hvilket selvfølgelig også vil blive afspejlet i prisen.

Billige og gode hoteller i New York

New York er en meget populær by og har utrolig mange besøgende hvert år, hvilket også afspejles i priserne på hotellerne, som ikke ligger i den billige ende. Det er generelt rigtig dyrt at bo i New York. Dog er det muligt at finde nogle hoteller til en overkommelig pris, men man skal til tider bære over med standarden af hotellet.

Nogle bud på billige og gode hoteller i New York er blandt andet Pod 39. Pod 39 er et familievenligt hotel, som ligger i hjertet af New York tæt ved Empire State Building og Grand Central Station blandt andet.

Hotellet har internetadgang og er personalet er behjælpelige med billetter til turistarrangementer. Et andet bud på et billigt, men kvalitetspræget sted at bo er Wellington Hotel, som også er meget centralt placeret og som yder en god og konsekvent service til dig og dine behov.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *