• Meny
  • Meny

Grand Central Terminal

New York har med sin storbycharme en atmosfære, der træder i karakter i de mange forskellige faconer af New York. Charmen sidder på sin plads, men en så stor storby som New York kræver et organiseret transportsystem, regler og ordentlig offentlig transport rundt i de mange sidegader og små hjørner af New York.

Inde i midten af New York ser vi en af USA’s største trafikknudepunkter, nemlig Grand Central Terminal, der med sit mest omfattende transportsystem og en af de smukkeste bygninger i hele New York præger storbyen og tilføjer megen charme til New York som by.

Centralt sted for glamour og transport

Grand Central terminal er den mest kendte togstation i hele Amerika og med sin omfattende og skønne beliggenhed på Manhattan, centralt i Midtown. Med titlen som verdens største togstation virker chokerende, med sine 44 perroner med i alt 67 spor, er denne togstation velfortjent størst, men også en af de smukkeste i hele verden med sit fornemfulde design og detaljeret håndværk af arkitektur.

Med sin 100-årige lange historie, har Grand Central gået fra at være en normal station med start og slutpunkter for lange afstande togrejser til at være et ikonisk hjem for Metro-Nord Railroad samtidig med at være en omfattende destination for millionvis af pendlere, turister fra hele verden og beboer, der tør siges kan tillade sig at prale af de mange smukke cocktail lounges, lækre restauranter og et fænomenalt gourmet marked rammet ind af mange fine specialbutikker inde i den gigantiske bygning.

New York på Grand Central station

Med sin succesfulde historie i bagen er Grand Central station i dag stedet, der oser af den charme, man leder i New York. Med sine mange transportmuligheder, spise og shoppingmuligheder og smukke udseende brillerer denne station til den charmerende atmosfære, New York besidder af, og man kan næppe finde andre steder i verden, hvor transporten er så glamourøst som den er i Grand Central station på Manhattan i storbyen New York.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *