• Meny
  • Meny

Staten Island Ferry

Når du skal til New York, er der mange muligheder for at opleve de mange turistattraktioner, som storbyen tilbyder. De mange museer, de dejlige parker, de berømte shopping-streets og de kulturelle dele i Chinatown og Brooklyn, men noget andet er, Staten Island Ferry, som er en attraktion for sig selv – unik og fin.

Staten Island færgerne tilbyder alle rejsende mellem St. George på Staten Island og Whitehall Street på Manhattan en overfart, der oveni købet er gratis. Staten Island færgerne drives af byen New York, og på den 8 kilometer lange tur, der tager omkring de 25 minutter er der rigelig med tid til at nyde udsigten af New York.

Glamourøs søfart

Søfarten er med årerne blevet meget berømt, fordi færgen lægger fra land, kan må få et perfekt udsyn til New Yorks skyskrabere, Frihedsgudinden og det smukke New York, som spejlreflekset kan opfange. Færgerne sejler de 5 både over 100 ture mellem Staten Island og Manhattan. Disse færger ses ofte som attraktive og nemme at håndtere, da det er gratis med et godt udsyn til New York. Færgerne bruges årligt at turister, der tager færd rundt i New York og gerne vil se New York udefra på havet, men også af almindelige beboer i New York, der bruger denne form for transportmiddel i deres dagligdag til og fra arbejde eller for at komme rundt i New York.

Nem transportmiddel i New York

Færgerne er fordelagtige at benytte sig af som turist i New York, da man får en oplevelse ud af det ved det smukke syn, der brillerer fra skuden af disse både, og det er nemt at komme til og fra fægerne, da de mange subway tunneler ligger klods op af de forskellige havne både på staten Island men også på Manhattan, og giver derfor et nemt overblik og er ikke bare en oplevelse men en nem transportmulighed.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *